
Vissa jobbade medan andra tittade på...Vädret var tyvärr inte lika fint som ifjol, men vad gör det då det är sällskapet som räknas?!? :)

Det blev ju så bra så till sist. Satt hela dagen kring öppen eld och grillade diverse korvar, drack minttu-kaakao eller kaffe och smutta på någon cider

Sen blev det dags att åka till Karvsor och bada bastu och fixa kvällens meny; cous-coussallad med räkor och stekta champinjoner, squasch och paprika samt kycklingrullader fyllda med pesto, fetaost och soltorkade tomater, plus lite tzatziki. Gudomligt gott!!!

Och till efterrätt glasskaka i ugn med jordgubbar från landet och kinuskisås, sockret kom och gjorde sitt efter att jag har varit utan några veckor! Efter den superba dagen i gott sällskap var det hög tid för natten.
Men det var en skönt avslappnande dag som borde bli tradition ;)
har du alltid vari en sån duktig kock?! man e ju avundsjuk ju :)
SvaraRaderajisses, hor kom ni på ti lag ede? fancy! ja sir att ja missa na! :)
SvaraRaderaSanna: mitt bidrag va att städa undan å diska, ja hade INGET med varesig planeringen eller tillverkningen av maten att göra. eller jo jag bankade ut kycklingarna och fyllde dem, efter instruktioner ;) och du får ju snart din kock dit.... ;p
SvaraRaderaPia: jaa du missa no nu tå vasabåoan slåo sina kloka huvuden ihop. e va SUPERGOTT!! men du hinner me, fundera vi sko gör e ti en tradition, allti sama viko varje år så behöver it najn fonder na man altti prickar in e om man har tid :)
Nir sir ut so scouter som e ut på läger, e lite besviken på er att ni int laga pinnbrö å banan me choko :)
SvaraRaderahaha, men e sko ha vari så jobbit at släp ut allt mjöl å smält vatten å fix salt. å choko får ja int ät förrän i helgen så ingen chokobanan heller. men gud he e jo klassiskern ti scoutmat he, lägren igenom typ :D
SvaraRadera