1 påse makaroner kokade tillsammans med en köttbuljongtärning
1 paket malet kött kryddat med valfri mängd köttfärskrydda
1 paket créme bonjour vitlök
Stek och krydda köttet samtidigt som du kokar makaronerna. Häll vattnet av makaronerna och blanda dem med köttet och osten. Rör till jämn sörja.
Funkar ypperligt att värma flera dagar efteråt också. Den krämiga konstintensen försvinner dock vid uppvärmning, det är som om osten skulle förångas. Man kan vara wild and crazy som mig idag och köra 700g malet kött, tömma alla öppnade och påbörjade makaronipåsar och lägga två förpackningar ost också. Samt byta ut osten mot annan smak. Men efter idogt experimenterande har vi i den här familjen enhälligt kommit fram till att vitlök är bäst!
Addera nedanstående finfina middagssällskap så blir måltiden en garanterad fest. Tack och hej!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar