lördag 28 april 2012

vårens färger

Jag har helt pippi på orange just nu, och grönt har alltid varit fint!

Vi besökte staden Vasa idag. För att kontrollera hur pass skärpta våra korpgluggar är. Jag visste mina var oskarpa. Det blev köp, både för A och för mig. Dyra inköp man inte kan vara utan :(
Man fick ett par solbrillor på köpet, med styrka. Vackert så! Men mina blev ändå 80€ till för de ska ha så stark lins så den måste slipas, jadajada. It sucks! Så är man skuldsatt då igen fram till sommaren.
Och nu har jag igen helt olika styrkor på kontaktlinserna och glasögonen. Det försämras hela tiden så jag får aldrig synkat dem. Undrar just hur pass bra det är för ögonen, egentligen?

Hade tänkt mig något nytt, något orange, till garderoben. En vacker skapelse att dra på mig på vappen. Men efter glas- å plastköpet fick jag nöja mig med nagellack och så kombinerar jag det med någon gammal trasa sen. Får se vad det blir :) Och mina orangea skor jag köpte på educa-mässan och som är oinvigda. Skall gå in dem ikväll då vi traskar till grannen. Se om jag får vinglat vägen fram i dem.

Nu kom solen fram, blir nog en bra kväll detta också!
Ha det så gott!!

2 kommentarer:

  1. Härliga färger! Orange e faktiskt hur fint som helst!

    SvaraRadera
  2. Jepp!
    Tyvärr måste jag ändra min plan om imorgon. De orangea skorna va inget att bugga med, så naglarna får en annan färg just på vappen i år :)

    SvaraRadera