torsdag 26 april 2012

walking closet

Den ocensurerade delen. Jag tvättade lite skor idag, nöjd med att jag var så grundlig i fjol för det var hemskt få jag behövde putsa. Men de är olidligt smutsiga då man bor i den här grisiga delen av landet. Nästa säsongsbyte blir det en diskborste till hands å skrubba skiten av dem först. Klackskor fulla med ler å gräs å skit är Helt fel och Inte roligt att ta på sig!! Och de är jämt smutsiga!
Att plocka fram vinter vs sommarkläder är som en skattjakt. Speciellt skopåsarna, det är som Christmas all over again :) Och nej, vinterjackan jag skulle banta mig i i höstas passade inte nu heller. Kanske nästa år?!? ;)
Så här ser det jämt ut hos oss. Vi bor i en walking closet på 3r+k, eller egentligen bara 3r för köket är faktiskt det enda rummet vi inte belägrar med kläder. Och jag blir så trött, på råddet, på kaoset, att inte kunna ha ett vackert hem man trivs i, inte förvaringsutrymmen som räcker, att bo i en äcklig lägenhet på landet. Usch å fy! Men latmaja i mig orkar inte leka hushållerska för 2 pers!
Eller så kanske vi helt enkelt har för mycket saker?!? Man kan inte så noga veta. Jag vet bara att jag är trött på eländet.

5 kommentarer:

 1. Det finns nog trånga, äckliga lägenheter i stan också för att nu inte tala om vad det kostar att hyra en trea i H:fors.

  SvaraRadera
 2. Vi är nu inte direkt i behov av nån trea heller, bara ett skräprum fyllt med sånt man bra kunde lagra i gamla barnrum eller slänga har vi nu i extra rummet.
  Visst hyrorna är dyrare i en stad, men slår du ut det på hyrorna här plus 2 bilar med försäkringar, bensin å underhåll så vinner du faktiskt i slutändan på att bo där kollektivtrafiken fungerar!

  SvaraRadera
 3. och du påstår att jag har mycket kläder. Ha! :P

  SvaraRadera
 4. Köp ett par rejäla lösa garderober och ställ in i "skräprummet" och problemet är löst. Dem kan ni ta med sedan när ni flyttar.

  SvaraRadera