torsdag 16 maj 2013

att bo på landet

I dag ville inte riktigt tiden klaffa och räcka till. Det blev bara 15min på gympan och sen orkade jag inte vänta 45min tills nästa grupp började. "Far hem och ut på en länk" tänkte jag då. Inspirationen sjönk i takt med att jag närmade mig byn, men jag var ju färdigt ombytt så banne mig jag for iväg!
Och tänkte kippa i diket på vägen. Bönder i all ära, jag är tacksam för det jobb ni gör så att jag får äta närproducerat osv med gud i himilin så det kommer odörer. I dag var de på G på båda sidorna, jobbade nära vägen. Med att sprida gödslande vätskor över åkrarna. Och mina ögon bokstavligen tårades av stanken och det tog på andan (inte alls pga min dåliga kondition!). Hoho!

Men nu är det glömt. Trycka i sig lite smögare och snurror nu och sen på med hockeypaiton och iväg på kisastudio. Vi MÅSTE socialisera oss och se matcher med nån annan än me myself and I!
Hejtå, håll tummarna att vi går vidare!!!

3 kommentarer:

  1. Nästa gang tar du peedin till Kuckusveijin å springer tär! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ta it åt de åm ja it hälsar på folk tå ja rör me på vägen. Ingen skillnad på apostlahästar, cykel eller bil. Helt värdelös på att känn igen folk :)

      Radera
  2. Aah, eller så mena do att där int finns så mkt åkrar. Polletten e lite osmörjd ibland och kärvar :)

    SvaraRadera