lördag 10 september 2016

Hösten kom

Vardagspusslet med den och jag hann inte alls med något extra över huvud taget. Det var jobb, familj, hemmet och sova. Nästa dag började vi om från början. Karusellen snurrade likadant varje dag och jag hade verkligen inget att plita ner hit, så bloggen blev ganska snabbt bortprioriterad. Tyckte inte det var läge att börja uppdatera hur många bajsblöjor jag bytt per dag och liknande. Och så mycket utöver det och att mata och tillreda mat hann jag inte med. Har knappt hunnit handarbeta en gång och det pittrar SÅ i mina händer!
Damen gick dessutom från solstråle till kink-monster varje kväll så länge vi höll på och pusslade ihop dagarna med alla möjliga skötare till höger och vänster. Rutinerna rubbades och det blev nya tider. Gissar det var en reaktion på det. Eller en fas i livet. Svårt att veta med de små liven ibland! Nu har dock maken börjat vara hemma "på riktigt" och rutinerna är återställda, så vi ska hoppas att läget lugnar ner sig lite.Lite höstpiff vid trappan fick jag åstadkommit förra veckoslutet i alla fall. Väntar bara på att höstmörkret skall börja komma tidigare om kvällarna nu så jag får börja elda i lyktorna. Har nog startat inne med doftljusen redan. Så mysigt! Och äppelskruttarna har vi pressat till saft. Blev dock inte många liter i år, så dålig skörd!

3 kommentarer:

 1. Nu vet du varför ja int ha fått sticka na på typ 1,5 år ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja alltså do kan jo it syssel me va som helst så läng de små liven e vakna. Å tem somnar lämnar man i soffan å stirr rakt fram ifall man it däckar mesama :)

   Radera
  2. Exakt! Sko int ha kunna säg e betär själv!

   Radera