tisdag 11 juli 2017

En familjeutflykt

Maken är inne på sin sista semestervecka och vi tyckte det var dags att göra något tillsammans hela familjen. Vi funderade vad som fanns i närheten, som inte skulle bli för omständligt men ändå vara ett litet äventyr. Efter att ha hört oss för bland vänner och släkt så föll valet på att besöka Toivonens djurpark. Vi fick också sällskap av kusinen André och faster Keka. En riktigt fin dag fick vi trots att regnet hängde tungt i fjärran och temperaturen inte var den högsta. Toivionens djurpark var perfekt för vår lilla fordonsälskande tjej, passligt med djur att titta på och sen en hel del fordon av olika slag. Det är lummigt och fint på området och riktigt fräscht. Husen och den övriga utställningen kan jag ju inte direkt påstå lockade, men sen hade de en fin lekpark där med många lekstugor, rutschkanor och skojiga grejer. Priset var helt överkomligt och vi hade med egen matsäck så det blev ingen påkostad historia heller. Kan varmt rekommendera stället!
Tuvali hängde bara med. Var mest nöjd bara magen var mätt och blöjan torr. Lite famntid krävde hon efter lunchen och sen var det bra. Ett enklare gäng får en ju leta efter att åka med!
Nu fick jag mersmak för det här med utflykter och familjeresor och längtar tills barnen blir så stora att vi kan åka till Muminvärlden och Astrid Lindgrens värld. Vid vilken ålder har ni besökt dem och finns det annat ni rekommenderar att man gör/besöker med en 2-åring?!??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar