tisdag 12 juni 2018

Vardagsuppdatering

Här gapar det tomt. Vardagslivet rullar på och det finns inte alltid tid att uppdatera. Småbarnslivet kan vara så intensivt vet ni. Snart har halva juni rusat iväg också, bevare mig väl!

Vi har nu en liten Klättermus Blomqvist här i huset som klättrar precis överallt. Lite har hennes nervsammanbrott lugnat ner sig men ack och ve det temperament hon förärats med vår älskade lillasyster. Och går det gör hon inte. Vi försöker locka och öva om dagarna men hon faller pladask framåt då vi släpper ur. Men gissar hon börjar då hon är redo, och sen tycker vi det var sååå skööönt då hon baaara kröp (och klättrade). 


Vi har också en Filosof Blomqvist, som filosoferar och frågar och funderar om livet och allt däri. Och återberättar. Tror hon själv märkt att hon minns saker och älskar att återberätta vad hon gjort och var hon varit och vem som varit där. Har också varit tvungen att kapa hennes hår, mitt i allt var hon flint på halva huvudet underifrån (och det är inte bara på grund av att Tuvali rivit henne i håret). Kan ju säga som så; jag har inte varit frisör i mitt tidigare liv. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar