söndag 12 augusti 2018

Tack ska du ha sommaren 2018

Du var fantastisk! Jag hade planerat in några programpunkter för säkerhetsskull. I fall vi skulle ha fått en traditionell finsk sommar. Men sen skärpte världen till sig och vi fick en helt magisk sommar. 

Då vi var på familjesemester till Ähtäri tillsammans med grannarna, slog hettan till ordentligt. Och sen bara fortsatte den leverera. Vi var tvungna att flytta till villan och sommaren blev precis som den ska vara. Solvarma människor, svettiga kläder och ständigt våt bikini. Några få kompishäng, men de blev inte alls så många som jag tänkt!
Hemmet sommarförföll och allt på backen dog bort (förutom getingarna och skalbaggarna som tyckte de kunde flytta in i vårt annars tomma hus).  Vi har levt på grillad mat och burkmat, druckit för mycket rosé och ständigt njutit. 
Vi har en snart blivande 3-åring som är blöj- och tuttfri dygnet runt.  Vi har en 1,5-åring som stapplar omkring överallt. 
Bloggen tog en ofrivillig paus och allt kopplades ner. Så skönt!










Jag har njutit till max och verkligen försökt ta vara på sista tiden som vårdledig. Med lite lite vemod i hjärtat ser jag ändå framemot terminsstarten och är så taggad att få träffa de andra små liven. Är ju trots allt fortsättningsvis ledig tre av veckans sju dagar och det känns rätt bra i mamma-hjärtat. Nu skall vi bara hoppas att logistiken för hösten löser sig också. 

Nu ska vi koka After swim-gröt och njuta lite av kvällen. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar