torsdag 16 september 2010

as if


att jag sku hinn hem före solen gick i moln! Who am I kidding?!? Men en pinnpromenad blev det iaf och kameran fick jag med mig. Det var höstblåst och busväder, regnmoln vs blå himmel.

Men solstrålarna försökte komma genom iaf, men det blev inget bänknjutande för det blåste så kallt om öronsnibbarna. Jag måste inhandla en tuff höstmössa, gärna en med häng och som passar till min supertuffa jacka ;) Tips anyone?!?

Nu borde jag plita ihop ett religions prov, usch det är så tråkigt och ointressant! Inte för att det finns så mkt annat att göra för att kakka-TV bara visar gamla avsnitt av alla serier som går fram till kl.21 typ.
Men jag har klickat mig fram i Adlibris djungel och har 4 böcker på kommande, 3 till mig och 1 i present åt min prins.

Fick mig osökt att tänka på SOR och ngt av de där torn-rikena, Minas Thirith or whatever de hette. Som ni ser var himlen hemskt omväxlande.

Åh, vinerbröd, bullar, gräddbakelser och portvinet som står å glor på mig från hyllan. This sux!

2 kommentarer:

  1. Åhå, klarar du av att ha såna godsaker hemma utan att äta upp dem?? Det gör absolut int jag, kan int ha en godispåse eller kexpaket hemma utan att det tar slut på max två dagar :) Lösningen e att int köpa hem något gott alls förrän det blir helg :)

    Ett tips om du är godissugen: en burk med ananasbitar i juice från rainbow! Inget tillsatt socker och gott som godis! Det finns persika också!

    SvaraRadera