fredag 17 september 2010

home sweet home!

Men ATT d va svårt att ta sig hem idag! Jag tycker inte alls om HKL som inte kan informera om deras förbenade poikkeusreittit å var det är avstängt och vart man skall gå istället. (eller informerar gör de titt som tätt att den och den linjen kör undantag idag men inte VARIFRÅN å VART!). Bläääh på dem, resulterade i att jag stod i regnet och blåsten ½h i Kaisaniemi innan jag svärande insåg mitt öde och traska iväg hem. Jag tycker inte om Järnvägsstationen på veckoslut för där är mycket fyllon å knarkare å annat irriterande äckligt folk å nu måsta ja trask där I REGNET!!! Nästan ända hem kom jag mig innan jag såg en spårvagn 3 i horisonten. Och ni som känner mig vet att jag inte tycker om att gå!!!!! Speciellt inte då det är mörkt å kväll å sliskit väder!

Nåja nu e ja hemma igen, passligt för att ha missat Idols och allt. Bläh för det också!
Bläh för min självbehärskning; har syndat ngt fruktansvärt med dieten idag och ätit 2 ciabatta (chiabatta?!?? ingen jävla aning om hur man stavar det) och minst 20 ostbågar. Usch och fy på mig!
OCH bara -2 på vågen efter 5 dagars pina å pelvete. Dubbelbläääääh!
Trögt gick det att simma idag också, men jag grävde mig fram och tillbaka så pass många varv att jag fick gå och bubbla efteråt iaf!

Det har m.a.o inte varit en speciellt bra e.m å kväll med tanke på allt blääh-ande.
FÖRUTOM festmiddagen jag var på, för att fira förlovning och ihopflyttande. Menyn; saltgurkor+honung(oops socker där!:o )+smetana till förrätt, duva å rotfrukter i ugn till huvudrätt och efterrätt de jädrans ostbågarna.
Nu har jag snart firat min förlovning och druckit skumppa med alla mina vänner här nere, fast halva föremålet för firandet har aldrig varit på plats :( Ogilla och; BLÄÄÄH!

Nu skall jag bläääha iväg under täcket och vakna till en ny och superrolig dag imorgon! Fast jag har ingen aning om vad jag skall göra än :)

2 kommentarer:

  1. alltså HUUR mycket har du tänkt gå ner per vecka då? :) -2 på vågen efter 5 dar e ju ganska mkt, men tanke att man räknar -1 kg per månad i längden när man ska banta :)

    SvaraRadera
  2. Jo men kan int med säkerhet säga att det är hela 2 eftersom jag vägt mig på olika vågar ;)
    med mitt tålamod borde det vara -4 i veckan :D

    SvaraRadera