onsdag 1 september 2010

it´s here!


dagen jag aldrig trodde skulle komma har anlänt till nejden.
Jag har skaffat ett gym-kort, hahahahahaha! Sånt otroligt roligt skämt! Jag hittar int ens mina fina bananskor från 90-talet, har ett par lila jazzbyxor jag köpt i högstadiet och en och annan ollis-kortärma att träna i. Vad tycks om det?!?
Ja och så fick jag ju min jättefina Motivus-kortärma som välkomstpresent för att de rånade mig på 100€, tanten sa att de är jättestora så jag får en liten nr, jag försökte förmedla att mina bröst och min bak är också jättestora så jag behöver lite större än xs. Men nej, nu har jag en lång tröja som korvar sig fint under brösten ;)

Idag tog vi skolfoto, mina sötisar va SÅ fina!
Annars har det också varit en mycket bra dag, har haft dem i 5h -lycka-
Nu inväntar jag storfrämmande i form av 1 st. föräldrapar.

5 kommentarer:

 1. Heja heja! Jag tränar också på Motivus! Och har en lika fin blå tröja :)

  SvaraRadera
 2. yep! :)
  vad rekommenderar du för program?

  SvaraRadera
 3. jag är IMPONERAD! // Lina

  SvaraRadera
 4. Nå jag har bara varit i kuntosali hittills men nu ska jag utöka mina gymkunskaper och börja gå på ohjatut tunnit! Tänkte börja med nåt som heter Motivus Harmony, Step och BodyCombat. Det sista testade jag för några år sen på en provtimme och de var riktigt skoj! Lycka till!

  SvaraRadera
 5. jepp, tror jag skall försöka mig på spinning för det tyckte jag var roligt då jag pröva för nåt år sen. Har int så bra koordination till step å sånt :D

  SvaraRadera