fredag 12 juli 2013

semesterhej!

Under sommarens soliga dagar är orken, inspirationen och lusten inte alltid så stor att hänga här. Men ni kan följa mig på instagram om ni vill på tittsku!

Vi väntar besök i dag från Esbo. Tusen saker vi skulle vilja visa dem. Vad börjar man med liksom?!? Med tanke på vädret tror jag att vi köra villan först och ser sen vad vi känner för. Håller som bäst på gör en fisk- och romtårta så måste avvakta om det blir take away eller att slänga lite kööööörv på grillen i kväll :D
Annars har vi semester, känner semesterstressen att man borde göra något. Varför måste det hela tiden vara en sådan enorm prestationspress i precis vartenda situation i livet?!? I´m such a sucker för det! Men vi såsar mest bara på här hemma. Lite sociala, mycket slöa, hemskt förväntansfulla inför lillemans ankomst osv.

Hej på er!

4 kommentarer:

  1. På sommaren ska man int gör nåt. D e d som e poängen att man ska varva ner å int följa nå minutscheman å massa planer hit å dit.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis! Och ändå håller folk på frågar vad man har för planer och vad man skall göra och vad man skall fixa och vart man skall åka och hålla på med hela tiden. Helst vill jag bara vara lat och sola :)

      Radera
  2. Precis! Ja blir stressad av alla som har minutscheman o d e omöjlit att hinna ses. Man ork ju sen int bry sig om såna typer. Nej, nej take a chill pill lixom å bara njut av dagen, ta den som den e.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skulle dock kännas bättre om vi sku ha nå solsken och sommarvärme. Men man kan väl inte få allt :)

      Radera