fredag 16 oktober 2015

Badrums följetången

Jag hade så många gånger skrivit det arga inlägget, men sen ångrat mig. Inte sprida dålig feelis och svartmåla någon. Men så hade jag så lejdon och i ett svagt ögonblick kom det ut i alla fall.
Och i onsdags trodde jag att badrums-Guden hade hört mig för vi fick leverans! Men med fel fronter och fel "'innandömen" i lådorna. Chauffören fick snällt ta tillbaks båda uppsättningarna vi fått. Han var inte glad. Nåh, inte vi heller kan jag ju tala om!

Badrums-följetången fortsatte i går. För då kom tredje (eller tekniskt sett fjärde) leveransen. Tredje gången gillt, yes! Inga handtag eller knoppar dock, men orka tjata om det. Vi köpte sådana på MiniMani idag. Ivrig städade och torkade jag damm ur skåpen ikväll och så skulle maken sätta in dem. Men vet ni vad. De passade inte! Nu var fronterna för höga så de går inte in under lavoaren. Alltså förstår ni hur sjukt detta är?!?? Förstår ni hur otroligt osannolikt detta är?!?? Hur kan det vara möjligt att inte kunna läsa en ritning du själv gjort åt kunden?!?? Jag är bara så mållös. Och att sitta i soffan och lipa av hopplöshet hjälper ju inte heller. Vet fan jag vad vi skall göra...den här fredagen som varit en sådan bra dag med stadsbesök och 3-veckors firande av bäbulin blev bara så skit nu i afton!

4 kommentarer:

 1. men neej va otur eller oproffsighet från leverantören hoppas de kompenserar ekonomiskt för all denna cirkus... å så lite nybliven mammahormonstorm på det

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja inte är det lätt. Hormonstormen gör ju kanske att jag reagerar starkare än annars också...?

   Radera
 2. Lugn, lugn från Kristiina-Keittiö var det en hel lägenhet fullproppad med felleveranser: felaktiga mått, material och färger. Sen borrade även montörerna handtagen på fel ställe ==> vänta ännu längre på rätt fronter. Ångrar djup att jag inte tog allt från Östmans, det är först kvalitet. Det från K-K e skräp i jämförelse.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kvalite tvivlar jag inte på att det är. Dete är bara så himla frustrerande allt detta klåperi!

   Radera