fredag 2 oktober 2015

Oktober månad

Jag välkomnar dig med öppna armar. Önskar du ger oss många fina och soliga höstdagar att vandra med vagnen på och massor av mys och kärlek i överflöd. Tack!

Hittills har vi inte gjort annat än myst. De två första dagarna hemma bodde jag i morgonrocken, nättrosorna och strumpor på soffan. Så skönt. Hade så sjuhelsikes ont så det var nog bara soffläge som gällde. Kände mig inte riktigt med, som i en liten egen värld där allt kretsar kring den fina lilla typ som jag stolt tittar på dagarna i ända. (och kontrollerar sjutton gånger per timme att hon andas!)
I dag fick vi besök från rådgivningen så jag var tvungen att klä på mig ordentligt. Hehe. Känner mig också lite piggare idag och har hängt tvätt och städat toaletten. Stora bedrifter! Vet inte vad jag skulle ha gjort eller hur jag skulle ha klarat mig utan min älskade make dessa dagar. Han har varit helt fantastisk!

1 vecka gammal idag.
Redan! Kan inte fatta att jag för 1 vecka sedan var nybliven mamma och hade denna ljuvliga typ inlindad i filtar vid mitt bröst. Känns helt otroligt! Minns att jag var alldeles livrädd för att kväva henne eller knuffa henne ur sängen den där första natten. Var ju lite allmänt borta så där annars då också efter allt omtumlande jag varit med om. Men vi har nu alla överlevt den första veckan och mår än så länge bra. Helst av allt skulle jag bara vilja sitta i soffan med henne i famnen resten av livet. Skydda henne från alla faror och allt hemskt som finns ute i världen.

Ikväll svängde grannarna förbi. De hade en massa fina saker med både till Lill-apan, mamma och pappa. Har nyss njutit av den underbara cheese-caken de också levererade. Grannsämja då den är som bäst :)

2 kommentarer:

  1. Så alldeles alldeles underbar hon är er lilla tös. ❤️ Tack för att vi fick stövla in och krama om er lite!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var så lite. Jag var aningen yrvaken bara :)

      Radera