lördag 18 juni 2016

Kalasat

Någon i huset hade födelsedag i tisdags. För några år sedan betydde födelsedag festplanering, en vinflaska, en skumpaflaska, vänner och råjs. I år såg jag framemot en sovmorgon. Livet ändras vet ni.

I går hade vi första kalaset i Huset. Det regnade så vi var tvungna att hålla till inomhus. Trots att vi bara har storstugan att tillgå och den skall fungera både som mat- och hängplats så gick det riktigt bra. Dock saknades ju 9 pers ur familjen igår, ingen aning om var vi skulle ha trängt in dem. För det var ganska till max med sittplatser för 17 pers inklämt. Tur att många är barn ännu så de ryms bra på rad i vår soffa, hehe. Skall bli otroligt skönt sen (om typ 10 år) då vi har hela huset klart och lite mer plats att använda. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum sägs det ju. Fint var det och vår lilla fröken hon var så fascinerad av sina kusiner och så glad då de lekte med henne så det gick galant en timme förbi nattdags. Dålig med kameran var jag med några knäppte min snälla syster. 

Mina blåa kärlekar.

 En kunde ju hoppas att minnet och skarpheten steg ner i ledet från Johanssons sida.

Några av de yngsta i kusinskaran.
Med Tindra inräknad blir det 11 kids på 15 år. Ganska bra jobbat. Förhoppningsvis blir det ju några till före kusinskaran är komplett ännu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar