måndag 27 juni 2016

En fantastisk midsommarhelg

Vi for till villan redan på torsdag eftermiddag. Regnet stod som spö i backen och vi fick sitta flera minuter i bilen då vi kom dit före vi alls kunde stiga ur. Kvällen blev fin med bastu, dopp i havet, grillat och kortspel på tumanhand.
Midsommaraftonen bjöd på fantastiskt väder. Helt otroligt dagen lång! Vi fick vänner dit redan kring middagstiden och barnen var i vattnet medan vi vuxna njöt i solen, drack kaffe, åt tårta och grillade gott.
Midsommardagen var lite mer mulen. Men ibland är det skönt på villan också. Stickade och njöt inne. Tindras kusiner kom dit. Vi grillade, badade bastu och doppade oss i havet.
På söndag var det absolut fantastiskt väder igen. Vi spenderade hela dagen utomhus och alla blev lite rödbrända i skinnet. Vi simmade för första gången i år!
Freddi hade många frivilliga motionärer där detta veckoslut så till och med han simmade frivilligt för första gången i sitt liv. 5 gånger!
Lycka är att ha familj och vänner, nära och kära att spendera sin tid med. Så som vi njöt denna helg! Men, det var nog ack så skönt att komma hem igår också, få ta en dusch och tvätta sig ordentligt, tvätta tuttflaskorna ordentligt, gå på en ordentlig toa. För speciellt med småbarn märker du ganska snabbt att det spartanska villalivet i längden blir lite ohygieniskt.


2 kommentarer:

 1. Fin bild den som är längst ner, nalle i handen och allt😌.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ☺️
   Ja Puppe ska va me överallt 🐰

   Radera