onsdag 10 augusti 2016

Säkert sist i världen


Men nu har vi också ljusbollar i vår storstuga. De fick hedersplatsen vid vårt råskåp. Har länge tyckt att det lite smälter in i väggen eftersom vi lämnade stockarna råa istället för att måla dem vita som var min ljusa dröm. Så ville ha något som skär av det, gör att det syns och sticker ut, drar blickarna till sig. Så det här blev en första trevande lösning. Mysiga är de i höstmörkret i alla fall! Funderar på att skaffa en slinga till åt Tindra, att ha som nattlampa. Det är jättesvårt då hon gråter om natten och du skall in och leta tutten mitt i beckmörkret. Inte direkt så att du tänder taklampan då. Så borde hitta något passligt dämpat (men som jag ändå ser ngt med) att ha på.

Höstmörkret annars, det är här nu. Känner ni i luften att hösten är här? Så fantastiskt! Så mysigt och härligt. Har mjukstartat lite på jobbet och försökt få igång hjärnverksamheten. Nu är det bara att invänta MI´s kurskatalog och botanisera bland utbudet.

4 kommentarer:

 1. Jo de känns så att de e höst i luften, fast Augusti borde vara en sommarmånad. Katalogen kommer nästa veckas torsda ;) så de int så lång väntan på den heller :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härliga saker! Den där katalogen hör också min höst till :)

   Radera
 2. Hos oss finns ljusbollar i 6 olika färger :D. Perfekt nu när hösten gör sig påmind.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de är ju superfina. Måste absolut ha fler vi också ☺️

   Radera