söndag 31 december 2017

2017

Det är dags att ta farväl av dig. Du har varit ett helt bra år. Vi väntade och längtade efter vårt andra barn i början av året. Sen levde vi i den verklighet och vardag som gäller  för nyblivna  tvåbarnsföräldrar. Väntade en evighet på sommaren som inte kom. Gick på vigslar, dop och såg kärleken flöda. Regnade nästan bort under hösten. Poff och vi var med två små flickor mitt i allt. Kom oss iväg på en riktigt fantastisk resa till Umeå. Firade jul och nu firar vi in nya året i fjällen med lite snö runt knutarna. 
Det blir ingen traditionell krönika i år eftersom jag inte har luntan med och ingen tid att sitta och bläddra, läsa och skriva i flera timmar. Det sammanfattar 2017 ganska bra, tidsbristen. Inom allt! Annars har det varit ett bra år då vi inte varit tvungna att fälla en enda sorgetår och fått njuta av vår växande familj. Så skönt! 

Jag hoppas 2018 blir ett lugnt år med mycket tid för familjen, kärlek och glädje. Vänner och fest och handarbete. Lite mer och praktiska utrymmen hemma skulle inte skada. Och en resa till söderns sol och värme, hehe. 


Det allra bästa jag har i livet! Puss på er och GOTT NYTT ÅR 2018!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar