måndag 9 april 2018

April

Oooh, snart är halva april förbi och jag har inte hunnit reflektera över mars ännu och allra minst sätta upp mål för den här månaden. Förra månadens utmaningar gick väl sådär. Punkt ett falerade lite på grund av sjukstuga, en del jobb och bara det att försöka hålla humöret uppe gjorde väl att det inte gick särledes bra. Punkt två har jag faktiskt åstadkommit halvvägs!! 2017 är genomgånet och sorterat och plockat ut det jag skall ha i årsboken, Tuvalis är dock inte påbörjad ännu.....Så I´m getting there.

Över till april månads mål;
  • Jag hade tänkt sätta att börja motionera med något konditionsaktigt, men djurbeståndet i nejden gör att harhjärtan som jag inte vågar sätta iväg längs vägen om kvällarna så jag vet inte. Ta nya tag med Your Mama 2.0, fortsätta simma och försöka återuppta inne/hemmaträningen får det väl bli istället.
  • Satsa på mig själv! Egoistiskt och allt det där. Men alltså att inte få sova om nätterna och inte ta hand som sig själv är ju verkligen ingen bra kombination. Finns så mycket jag borde bocka av på mittegetvälmåendeochgodahälsa-listan.
  • Tuvalis årsbok skall bli utsorterad denna månad! Om jag sen hinner plocka ihop två olika böcker och beställa är en annan femma. Lyckas jag inte denna månad lovar jag att sluta sätta det som mål, heh!

2 kommentarer: