onsdag 11 april 2018

Min hemkommun får snart byta namn

Från Rågens rike till Vargarnas rike. Och det är helt sjukt att vi på 2018 i Finland skall leva så här begränsat! Att inte våga/kunna/få vara ute med sina barn och husdjur, inte ha dem i hagen, inte sova dagssömn ute på gården, inte leka, inte cykla, ingenting. Nej för vargen den sover ju sin dagssömn 100 meter från vårt hus. Och gå nu fan inte och stör den!
Att detta inte längre är en självklarhet, utan kräver planering, samtal och koordinering samt involverar flera vuxna är helt sinnessjukt i min värld! Är inte människan, och barnen, vår framtid, värd mer?!?

2 kommentarer:

  1. Här är en mamma som går och hopppas att en modig skytt tar lagen i egna händer... Bara att gräva ner och gå visslande därifrån och ingen behöver veta nåt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man får ju fundera om det blir så? Skall det behöva gå så långt? Att ingen tar rädslan och begränsningarna på allvar och kan fatta beslut lagligt, helst nu inom rimlig framtid! Eller skall det bli ännu värre, att det som absolut inte får hända händer..?!? Man blir ju så ledsen och uppgiven och rädd.

      Radera