torsdag 8 juli 2010

kampen mot kroppen har börjat!


Jag veet, att mina tjocka lår är kanske inte det ni allra först skulle vilja se en torsdag som denna. Då vöörodagan står för dörren och allt, men FATTA hur nära ett nervöst sammanbrott jag är!!!! Min kropp brinner som eld och det kliar så in i helvetes och mina händer och fötter är så sjuka att det känns som om jag skulle gå på glödande nålar och ha lika många instuckna i händerna. Och allt detta kom så passligt till helgen som skulle firas med pompa å ståt eftersom midsommaren (för min del) blev en flopp. Förra veckan såg jag ut som en skabbtant och nu ser jag ut som en jävla spetälskdrabbad röd och brun biffko :´( Det är nästan så att korkodiltårarna rullar konstant nu!

Men en god nyhet har jag ju: före jul kommer jag att teoretiskt sett bli sambo nästan för första gången i mitt liv, så där riktigt på riktigt sambo-debut är det iaf :) och i praktiken v.8 2011. En 3r+k i Vörå City blev det, vi skall kvittra glatt som bofinkar några år framöver nu.
Jag veeet att jag sagt jag ALDRIG skall flytta dit, men man säger så mycket då man är ung som man inte kan göra något annat åt än ta tillbaka då man blir äldre ;)

Nu iskall dusch, vertikalläge med alla medicament jag hämtat från apteket och sen vänta på mycket kärlek från A ikväll och natt!

Låt Vöörodagan 2010 börja!
(40-årsjubileum för vöörodagan annars, kanske därför de bestämde att ha i Maxmo i år?!?! :D )

3 kommentarer:

 1. Nämen stackars liten..! Vad har du råkat i för återkommande hudåkomma som aldrig verkar ta slut. Var verkligen inte meningen att skratta, men du beskriver de så jäkla underhållande!;) Hoppas du mår bättre snart, gumsan!

  Ska oxå gratulera till kommande samboskap! Vet precis vad du menar.. Jag skulle ju heller aldrig sätta min fot på Palosaari och se, två år bara flög iväg, men man kan bo varsomhelst med världens bästa människa, int sant?!

  Stor kram, Lena

  SvaraRadera
 2. Ser ut och låter som nässelutslag..?

  SvaraRadera
 3. Jodå Lena e försvann no efter 2 dagar eftersom e va en allergisk reaktion bara men e va så fittit störand å sjukt!
  tack tack, vi får se hur länge jag blir bofinkenit då innan jag ger upp :)

  jo katharina d va precis va d va, ngt jag ätit påstod de?!?

  SvaraRadera