torsdag 29 maj 2014

Ledigt mitt i veckan

Då kan man ju till exempel gå till banken och sköta sina ärenden. Eller hur?! Röd dag och banken ringer in oss alla 6. Det kallar jag service! Skrivit under tjugo papper i dag, typ...Så nu har det äntligen börjat röra på sig. Nu är allt klappat och klart och bara magistraten och tingsrätten skulle få påtat något ur nu så skulle det bli storrenovering till. Men gud i himilin vad allt sånt här räcker länge! Tänk att vi hållit på sen mars. Man får ju nå fel i huvu me mindre!

Sen lunchade vi lokalt. Mycket gott initiativ av svärfar där! Kaffe i Karvsor och så hänga vid huset lite. Visualiserade senaste idéerna, bar ut golvplankor och säckar med skräp. 
I går hade vi ritningsgubben dit. Iiiik, vi skall få en riktig ritning med våra planlösningar (han gjorde om vinden åt oss, igenigen!) och en köksritning med mina skåp. Så spännande!!!

Avslutade dagen med bastu och grillkorv.

Inte helt fel att ha en ledig dag mitt i veckan :)

2 kommentarer:

 1. Tålamod, tålamod....:-) Vi började ju 2005 om jag inte minns fel och vi har ju kommit långt ;-) . 2015 flyttar vi in! En dröm får ta tid. Ni är snart igång på riktigt. H Lilly

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tålamod är inte min starkaste sida :)
   Då jag väl bestämt mig för något brde det helst ha hänt i går...eller bli klart i morgon. Nå, bara vi sku få pappersarbetet genom så sku det kännas bättre. Då är det ju "ingen annan" som står i vägen utan vi får jobba efter bästa förmåga och tid. Men snart ska vi hoppas.

   Radera