måndag 19 maj 2014

veckoslutet

Inledde lördagen med Linda. Vi gasade i väg till staden där kvalitén bor. Och jag skaffade äntligen mig min tatuering! Halleluja. Har pladdrat om den så länge nu men bara inte fått tummen ur. Var hemskt nervös över att det skulle ta lika ont som då jag gjorde min förra. Höll på avlida då! Men, den här kändes ju knappt. Visste inte ens att han hade börjat. Så nöjd!

Sen provade vi och dreglade länge och väl i Blossom. Prövade den allra mjukaste och skönaste klänningen men med den stundande resan var det bara att hålla plånboken stängd! Nästan i alla fall, en somriga skarf med stjärnor på fick följa med hem :)
Så lunchade vi gott i solen och orkanvindarna och stack sen hem igen. Hur bra dag som helst!

Kvällen fortsatte i Kvevlax med att ventilera alla samtalsämnen och ladda för en danskväll. Som resulterade i att tidigt krypa under täcket för att orka nästa dag. Ålderdomen eller något?!? Hehe.

Började söndagen med brunch på Kantarellis och powernap 2h.Vädret var ju bara för varmt och eftersom jag inte får vistas ute i solen tjurade jag där inne.
Var meningen jag också skulle gästa ett PartyLite men åkommorna tog mig och i soffan i fosterställning tillbringade jag resten av kvällen.2 kommentarer: