söndag 25 maj 2014

Rivariva!

 Här hängde vi och svettades i dag. Varmt som i en bastu var det där uppe på vinden där jag höll till.
Fortsatte med att rivarivariva.
Svärisarna svängde förbi med köttsoppa, kaffe och bulla på eftermiddagen. Service!
Vi har nu gjort om ritningarna för övre våningen, igen. Och vi river lite till. Och funderar på planlösningar. Så svårt att föreställa sig hur det kommer att se ut sen då väggarna är uppe där vi nu bara placerat ut plankor.

 Mitt köksfönster ut mot gården. Där får jag stå och kika sen :) Ska lägga in ett mindre fönster så vi kan ha bänkskiva under. Inne i storstugan har vi börjat riva golv. Maken tror sig nu ha hittat lösningen på problemet så bara att börja åtgärda... Bossiga färger på vinden :)
Stockväggarna är fram. Kommer inte att få behålla dem i vårt sovrum :( måste isolera in värmen i stället. Jag hade fantiserat om vitlaserade stockar bakom sängen men icke denna gång...

Vi har helt tänkt om rummen och flyttat badrummet på vinden. Saa sii då om det blir nå bättre så här?!? På onsdag kommer gubbarna dit och ritar upp riktiga ritningar åt oss. Spännande!
Finns ju en viss risk att våra planeringar och lösningar inte alls fungerar sen. Då får vi börja om från början. Så håll nu tummarna att de gamla måtten stämt ganska bra!Förhoppningsvis skall någon liten typ  någon gång få se detta genom sitt sovrumsfönster då hen slår upp ögonen om morgonen. Ett blommande äppelträd. Så vackert så det gör lite ont i själen i bland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar