tisdag 1 juli 2014

Bygget då?!?

Det ena med det andra har gjort att bygget stått lite för sig själv och inväntat bättre tider. Men i lördags körde vi igång igen och nu blir det tre veckor byggläger för hela slanten. Förutom veckosluten, ni vet hur de är sommartid... 
Redo att köra igång igen efter en längre paus.
På lördagen sågade vi sönder och kastade ut de sista golvvasorna. Tömde också båda källarna. Herredumilde jag har aldrig sett sådant mögel och sådana odlingar! Plankorna vittrade sönder bara man kastade en blick på dem, nästan...Till slut hade vi ut skräpet! Allt är nu vackert inpackat för att inte göra mer skada och i väntan på att förstöras.

I går gällde det att konsultera angående golvet då. Vi hade ju lite problem med det då synarna var dit och checkade och meddelade att vi har en sådan besvärlig svamp som klassas som asbest i Sveariket. Vi har funderat och konsulterat och fick godkänt bara vi eldar upp skiten och gräver ut jorden behöver inga andra åtgärder tas. "Bara". Hah!
 Piikkar för brinnkära livet. De stenarna satt verkligen som gjutna. Haha!
Skakade loss det mesta i övre kroppen. Har stora förhoppningar på att gäddhängen skall minska :)
Större hål måste göras för att slippa in med diverse maskiner. Försökte med skogskranen idag eftersom vi med våld skulle ha ut kilstenarna men se där gick vi bet. De ligger där de ligger. Morr!

Men annars har vi grävt och släpat det vi orkat med spade och kärror. Och jag har rattat traktorn och tömt eländet, på grannarnas ägor :D  Verkligen värsta träningspasset. Gratis gym och musklerna skriker om morgonen.

Nu vilar maskinerna till i morgon bitti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar