torsdag 31 juli 2014

Sluta aldrig förvånas!

I går deltog jag i ett idrottsevenemang. (man får skratta redan här!).

Tillsammans med två andra vööbåoar deltog Team YOLO i Seljes Triathlon. Och vet ni vad, det var ju så himla roligt! Vi var ett ypperligt bra team som kammade hem en 18:e plats bland 33 lag med tiden 43,20.

Jag fick inleda med simningen. Lätt den enklaste biten! Hade tänkt glida fram med bröstsim halva sträckan och sen pajna på med crawl resten. Men alla andra hade så bråttom från början och jag tänkte minsann inte bli sist och flyta på. Har ju inte speciellt mycket erfarenhet av idrottsevenemang *hosthost* och har därför aldrig simmat för allt jag är värd och sen varit tvungen att springa tiotals meter för att växla. Alltså benen, var fanns de då jag kom upp ur vattnet??!!!? Vinglande runt som en nyutpressad kalv med 2 liter sprit i kroppen före jag fick någon som helst kontakt med dem. Och före jag fått samarbetet att löpa hade tyvärr ganska många passerat mig, så det var ju lite surt. Men annars gick det bra.

Vi blev ju lite taggade då och googlade snabbt fram Närpes tillställning i mitten av augusti. Tyvärr fick man inte delta med lag där, bara individuellt eller i par. Det är ju lite synd, fler folk skulle ju eventuellt lockas om man fick dela på alla etapper. Samt yngre, det var ju barn som simmade i går också eftersom sträckorna ändå är så pass korta. Kanske de skärper sig till ett nytt år :)

Annars är vi väldigt sugna på att förbättra tiden nästa år på samma plats!

Undrens tid är inte förbi och man skall aldrig sluta förvånas över eller sluta utmana sig själv. Pröva på nya saker vettja, det kan vara hur kul som helst och är det inte så vad har du förlorat på det? Inget, en erfarenhet rikare och lite klokare då du sen vet att du inte gillar det.

He va he, hejtå!

4 kommentarer:

  1. alltså ni är så duktiga!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men alltså det var ju faktiskt roligt :)

      Radera
  2. Det där lät intressant! Kanske borde man börja träna till nästa år... :)
    Johanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rekommenderar det verkligen, speciellt den i Seljes där man får fritt dela upp simningen, cyklingen och löpningen hur man vill. Det passade vår trio perfekt eftersom vi alla har våra favoritintressen :)

      Lyfter på hatten för dem som kör alla tre själv!

      Radera