torsdag 31 juli 2014

Sakta men säkert...

...smyger det sig framåt.
Men gud i himilin så långsamt det går. Bådar verkligen inte gott för mina nerver!
 Storstugan. 
Har fortfarande kvar att riva lite på väggarna. Sen tänkte jag helt kallt tejpa för fönstren och sprutmåla stockarna kanske. Månne det inte blir enklast?!? Efter att en del mossa petats bort vill säga...och måla taket. Så länge jag kan klotta på golvet utan att det gör något :)
 Storstugan.
Åh fan jag blev lessen då vi hittade ruttna stockar! Hade inte tänkt riva miniskrubben alls utan behålla den och använda den till något onödigt. Tur i oturen att vi rev bort eländet. Fällde en tår i smyg över det merarbete detta nu innebär.
 Vinden.
Maken har plockat upp några golvplankor färdigt inför det "måkan-talko" vi ämnar ordna i medlet av augusti. Då skall allt skit i golven och på mellantaket ut! Så vi får isolera golvet och lyfta upp taket.
Kallvinden.
Hit har vi nu kånkat alla möbler och grejs ur det rum dit vi först satt dem för förvaring...Konstaterade att nu har jag för mycket fina gamla möbler att fixa upp och för lite rum att placera dem i. Orkar INTE ha så mycket tavara att valsa runt med dammsugaren runt som vi har nu. Man blir ju trött med mindre. Måste välja noga sen, och så kan man ju alltid byta vartefter. Omväxling förnöjer sägs det ju :)

4 kommentarer:

 1. Sprutmåla? Skall ni inte isolera?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo men från utsidan. Skall behålla stockväggen på vissa ställen. Osäker dock om den går att sprutmåla, måste pröva oss fram :)

   Radera
 2. Ok. Säkert går de att sprutmåla! :) Blir nog supersnyggt! Bara att köp/hyra en ordentli spruta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får se. Finns ju alternativet att måla dem traditionellt också :)

   Radera