söndag 26 april 2015

Kaos

Vi lever i ett kaos för tillfället. Har tömt huset i går och klämt in en hel del av våra ägodelar i mitt barndomshem. Snälla mamma har lånat ut sitt vardagsrum, där är det kaos.

Hon lovade det åt oss till augusti. Före september skall det vara tömt, då skall det ställas till med kalas i den här gården och före det kanske hon vill slippa och städa lite också hehe. Jag vill inte bo så här till augusti kan jag tala om redan nu!


I mitt riktigt gamla rum, som numera fungerar som trapprum, är det inklämt grejer både under och bredvid trappen.


Mitt gamla rum fungerar som walking closet 1. Fast jag sorterade ganska bra då vi packade så ser nu alla påsar, väskor och lådor likadana ut nu då de är slängda huller om buller. Bara att rafsa genom då man letar efter något speciellt.


Syrrans rum fungerar som kombinerad walking closet 2 och sovrum för tillfället. Bara mor och far flyttar till villan flyttar vi sovandet ner. Blir svalare till sommaren så också.

Möblerna finns på kallvinden i vårt hus, i torken eller i något av uthusen. Vi har spritt det bra. Och herregud ändå så mycket saker en samlar på sig! Vill så bara ha en möbel i vart rum sen så det går att städa och inte ser så råddigt. Inga pryttlar som samlar damm, gör att det ser fullproppat och eländigt ut. Kommer ju att fungera bra, not.

Så ni förstår min önskan om talkoanda för att få gjort det sista i huset så vi kan flytta in någon gång!
Att leva i lådor och påsar är ingen hit. Att bo i barnkammaren känns inte speciellt roligt. Det är inte meningen att man skall bo hemma då man är över 30, det är min åsikt. Tur det bara är tillfälligt!

6 kommentarer:

 1. Walk-In Closets e nice, men kanske inte denna variant :)
  Walking Closets låter lite jobbit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite väl utspritt jo :)
   Och den vandrande garderoben står de två hundarna för. Rena paradiset för dem att snoka runt och bära bort sina fynd :)

   Radera
 2. 😅 Tur att mor och far har en vind ! Jag kan då sen komma och hjälpa dig att inte plocka fram för många prylar då ni flyttar in i huset! 😉

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen bara!
   Din expertis är alltid välkommen ;)

   Radera