torsdag 9 april 2015

Livet rullar på

Ja nu har vi gått en bit in i april. Vår dator är fortfarande på huolto så här ekar det tomt. Har sparkat igång gamla bettan från 2004, hon är bara inte så samarbetsvillig att öppna alla sidor. Typ banken och bloggen tycker hon är helt onödigt så jag får bara exem på nerverna då jag skall använda henne.

Påsken förflöt i renoveringens tecken. Är så ivrig att visa nu då det börjar bli till något. (Hoppas att vi får en fungerande dator, SNART!) Har målat massor. Vi har fått hem kaklet och tapeterna. Väntar dock både på att höra från köksleverantörerna och sen gick kaklaren och blev okontaktbar också. Fruktansvärt irriterande för mina nerver.
Hann också njuta under påsken, som sig bör på loven. Badade varje dag; bastu, tunna, badkar och villabastu.Var ren från topp till tå. Härligt! Vi inledde villasäsongen och sov årets första natt på villan.

Har sagt upp hyran och börjar packa bohaget. Igen. Lite vemodigt att lämna backen. Här har varit fint att bo. Förhoppningsvis behöver jag inte flytta så värst många gånger till i mitt liv!

Annars rullar livet på som vanligt med jobb, möten, hund och hem. Har haft ytterst lite tid till att sticka på sistone, men en kan inte hinna med allt jämt.

2 kommentarer:

 1. gaah, flyttar ni nu snart! vad häftigt, ni har nog jobbar på duktigt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi flyttar till Karvsor...inte in i huset.
   Mor och far drar till villan, och jag (vi) flyttar hem igen som den mogna snart 31-åriga kvinna jag är :)

   Radera