söndag 17 maj 2015

Slipade golv

Det har vi nu. I Lill-apans rum, vårt rum och lilla korridoren. På alla fyra har jag krupit runt idag. Pausat lite mellan varven och tittat ut genom fönstren på det regntunga vädret. Nästa veckoslut skall vi tapetsera, eller rättare sagt min mor skall tapetsera, och hoppas någon är villig att ställa upp och komma och hjälpa henne också. Jag kan vara arbetsledare och ögonmåtta på avstånd :)
 Hehe, fotoregeln "rak linje i horisonten" gällde verkligen inte här.


 Maken har mest donat på nedre våningen.
Täppt till hål där det saknats panel, dragit lite el, druckit kaffe och funderat.

 Utanför vår dörr har tulpanerna kommit fram. Som min mormor planterat.
Skulle vara fint att kunna ha kvar något runt knutarna som minne av henne också (speciellt sådant som man icke behöver sköta desto mer...!) 
Tyvärr skall vår terrass komma här. Någon som vet om man kan flytta på tulpanlökar och få dem att överleva?!?

4 kommentarer:

 1. Du hade behövt en större slipmaskin, det där ser jobbigt ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade verkligen behövts för att underlätta slipandet. Men man tager vad man haver och nu är det gjort. Har bara hallen kvar :)

   Radera
 2. Oooooh. Herrejeee! Nu har nog nån narrat dig bra. Ingen karl sku gör så där. Skulle nog ha hyrt/lånat golvslipmaskin. Tappert, inte många som sku ha gjort de där. Köpt ni upp Mirkas hela sandpapperslager? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe. Vi har ju inte slipat ner golven eller jämnat upp dem. Bara ruggat ytan. Bytte papper två gånger i lilla rummet och tre gånger i stora. Så Mirka har nog en hel del kvar i butiken :)

   Radera