torsdag 28 maj 2015

Smygtitt på badrummet

Nå äntligen!
Bakom duschen har vi kaklet Perugia Rosso från Kaakelikeskus. Beställt via Vasa Färg, som allt annat typ.
Det är ett mycket bra budgetalternativ till det som jag egentligen ville ha, Marrakech.
Men jag har fått tjatat det till mig till nedre våningen. En måste ju kompromissa lite också.

Och nu mina damer och herrar, gissa vad. De två badkaren som vi hade att välja mellan som ryms in i vårt badrum så finns ju inte längre tillgängliga. Tog för länge att beställa det också.
Ibland känns det som att världen, livet, Gud, whatever bara försöker tala om att det inte är meningen att jag skall flytta in och bo i detta hus. Inget går smidigt, allt strular. Känns det som mellan varven.

Men solen skiner i dag.
I morgon är det fredag.
Då skall jag tända den första elden i vår kakelugn.
Så till vida inget strular förstås!

4 kommentarer:

 1. Nejhöödo! För oss tog det 3-4 år att renovera, på egen hand, mannen ensam utan hjälp för det mesta (eftersom jag var mamma/vårdledig.) Det har ju gått jättesnabbt för er!! Ni har ju nyligen börjat och nu ska ni ju snart flytta!
  H. Susann

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sen januari 2011 har jag slösat mina dagar på denna plats och kommit absolut ingenstans än. Och ingen av oss har haft en enda barnrelaterad ledighet. Fatta hur många av mina drömmar som kunnat uppfyllas under den tiden. Så du kan gissa att jag börjar vara uppgiven kanske...??

   Radera
 2. Åh, wow!! Det första jag tänkte var "Marocko" och "hammam", vilken spa-känsla det kommer bli! :) Nu vill jag också ha ett badrum i liknande stil ju..!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Golvet är riktigt mörkgrått med svarta liknande blommor på. Men det syns inte så bra här eftersom det är täckt med fogmassa :)

   Radera