tisdag 1 november 2016

Den tisdagen

I dag var vi privat och visade upp Tindras eksem och blåsor. Lite andra skötselråd fick vi men annars sa damen där ganska långt samma som på VCS. Och jag kände mig lite...besviken...igen...Vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig men kanske lite mer kött på benen. Jobbigt var det i alla fall sen då de skulle sticka henne i armen på labben och tappa blod i rören. Hoho. Ganska svettiga föräldrar och helt hysterisk liten tant. Utöver det har hon varit snorig i tre veckor, har nu hostat och spytt slem i två dagar och så fick hon feber idag. Humöret och feelisen är verkligen inte på topp här på backan just nu. Men så är det väl med små barn. De är sjuka. Och det skär i hjärtat. Mest för att vi inte kan hjälpa dem tror jag. Och då vi ser hur de lider och kämpar och är ledsna. Hoppas verkligen att det går om snart och att vi får vara friska sen resten av året. Både från förkylningar, virus och bakterier!


Kände det var läge för något sött i kväll. Men nu då jag är klar med allt annat och har tid att bänka mig i soffan med handarbetet och en serie vällde en enorm trötthet över mig så kanske de får stå till i morgon. Jag borde gå och lägga mig i stället. Att springa skytteltrafik till barnkammaren på nätterna gör inte under för piggheten. Håller febern och hostan i sig blir det innedag med apdålig sömn i morgon, så då kan det vara ännu större läge för choko. Ja men nu har jag fått gnällt av mig lite igen så det känns aningen bättre.

2 kommentarer:

  1. Ja huhhu tå dem e sjuk! På 2 senaste veckor har jag jobba 6 dagar. Känner mig som den ultimata jobbarkompisen... Jär toppa vi med 40.2. i feber en natt förra vikon, bara för att va utan nästa dag. Hoppas tjejen får va frisk ett tagb dem e så mycket lättare att njuta av tå dem orkar va glad å rör på sig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja eje it alls na kul tå dem e sjuk :(

      Radera