söndag 19 mars 2017

Småbarnsföräldrar

Det måste vara en sådan som uppfann termosmuggen till kaffet. Min man kokar flera liter kaffe per dag och häller upp kopp efter kopp åt sig. Sen häller han ut det i vasken efter en stund då det kallnat. Och konstaterar bittert att han aldrig hinner dricka sitt kaffe varmt (för det går ju inte att värma på nytt...). För det är hela tiden något som skall göras eller någon som skall hjälpas. Jag sa åt honom att det är därför det finns termosmuggar, och det är säkert en småbarnsförälder som uppfunnit dem.



Men nog är det ju fint att få umgås med sådana här typer varje dag också. Fast du har nog inte så många lediga minuter än så länge. En kan ju alltid hoppas att få synkat mat- och sovtider i något skede sedan...
I natt vaknade vi med snor och hosta hos den minsta. Min första tanke var ju att det var precis så det började med Tindra då hon fick RS-virus. Så nu är jag så himla nervös. Hoppas verkligen detta bara är "vanlig" snoro som går om av sig själv (helst redan idag!) och som inte blir något värre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar