söndag 19 mars 2017

VagnspremiärVi gjorde vagnsdebut igår. Vädret var vackert och orken börjar komma tillbaka. Så skönt att snart känna sig som människa igen så ni anar inte! Men nog var det lite svejttot före alla fyra var klädda och de två yngsta installerade i syskonvagnen. Men det var den där bra varianten av svejttot :) Vi har köpt vår syskonvagn begagnad, via Findit. Efter första turen är jag helt klart nöjd! I dag körde jag den i och för sig bara på asfalt men den är super lättmanövrerad.


Vår destination var skolan och dagis, tur vi bor så nära eftersom det är aningen fattigt med lekparker här runtomkring oss. Eller egentligen i kommunen över lag. (Finns det ens en enda allmän lekpark i Vörå?!?? Någon som vet??). Nå den äldre av systrarna tyckte det var helt super att rutscha, den yngre låg i vagnen och skrek. Mamma fick inte vilat så mycket på stolen som hon hade försett sig med. Men det gick bra ändå, orkade riktigt bra gå av och an och peppar, peppar, känner inte av foglossningen något. Hurra!


Resten av dagen mös vi i olika konstellationer. Badade och utfodrade de små liven i en aldrig sinande ström av hunger. Avslutade dagen med en serie och sen kröp vi till sängs som de trötta småbarnsföräldrar vi är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar