söndag 2 april 2017

1 månad

Herregud, ungen blir en månad idag. Redan! Fattar inte att det gått så fort. Tycker ju vi just kom hem. Samtidigt känns hon väldigt gammal eftersom hon är så stor och använder redan en del av de kläder Tindra hade vid tre månaders ålder (!). Har instiftat absolut noll rutiner med lillasyster och måste nog verkligen skärpa mig nu. Idag till exempel var första gången jag satte ut henne i vagnen att sova. I och för sig har vi haft sjukstuga största procenten av hennes liv hittills men ändå. Konstaterade att det är ganska bökigt nog att laga ut den ena att sova i syskonvagnen. Vete tusan hur lösa det problemet?! Vi har ju inte speciellt mycket svängrum i vår kvist heller...
Nå fröken mår nu helt bra, verkar inte ha i närheten så känslig mage som Tindra hade och ännu har och det är ju onekligen skönt. Har inte märkt att hon skulle reagera på något jag ätit eller druckit. Hon spyr en hel del i tid och otid. Mycket "slem" förstås då hon snorat i ett par veckor men mjölken kommer nog också i retur. Hon helammas ännu och sover från 23-24 på kvällen till typ 4-5 på morgonen. I dag sov hon dock vidare till halv 7 (skönt!).  Hon är sällskaplig av sig och en riktig famnfrass. Vi har bokat präst, frågat faddrar och bestämt namn. Känner oss väldigt ute i god tid. 

 
 
Vi fick en till alldeles ljuvlig liten tant hit till Antellbackan. I morgon börjar en helt ny vardag för oss då far i huset återvänder på jobb. Kan väl ogenerat medge att det nog pirrar lite i magen. Men jag får nu lov att ta en timme i taget bara. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar