måndag 26 mars 2018

Dagarna rusar på

Och tiden springer iväg. Vi har en 2,5-åring i huset och humöret är verkligen svårt att leva med i den åldern. Så vi sliter våra hår om dagarna både Tindra och jag. Samtidigt är hon så fantastiskt skön och underhållande att hänga med och får oss att skratta högt flera gånger per dag. 

Vi är ute massor och njuter av vädret. Alltså den här vintern går till historien som den mest fantastiska på 10 år, minst! Snömängden och minusgradrarna och solen och jag blir alldeles knäsvag av glädje. Samtidigt känns det ju lite konstigt att som idag vakna upp till -22 grader och det är slutet av mars. Liksom en månad kvar till Valborg och första maj. Hur skall våren hinna komma?! Vet inte om jag vill att vintern skall ta slut, den tog så länge på sig att komma, så många år (!) så vem vet när vi får se den igen?! Men sen är ju nog torra vägar, klacken och skinnjackan ganska nära hjärtat också! Jaja, där efter midsommar nån gång kanske snön har smält. 

Maken har inlett sin första semestervecka idag och vädret har ju verkligen varit på vår sida! Vi gjorde en utflykt till skidcentrum, hem och luncha och sen stack han dit tillbaks för att skida medan jag tankar d-vitamin och ungarna sover. Skönt så! Vi hade den värsta av sjukstugor förra veckan, magafari, så trots att han var hem två dagar och vab/vaf-ade då så räknas semestern först från idag. Visst?!


Borde gå in och göra tusen vettiga saker. Men då det är så skööööönt här ute!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar