fredag 7 maj 2010

släkit väder!

(vet inte vad släkit betyder, ett till ord som jag uppfunnit :D Snart har jag en hel dictionary of my own ;) men det låter som ett bra adjektiv till dagens väder)


Usch å FY vilket väder! Värsta höststormen, regn å pissigt väder. Såndär äckligt regn som hittar in överallt, likaså blåsten. Bläää! En dag och kväll som denna önskar man att man hade sin älskling hos sig att krypa upp i famnen på och bara gooosa å myyysa medan man hör regndropparna falla ner mot fönsterbläcket. Men det har man ju INTE :( och regnet bara tilltar, det har regnat hela jä-la dan juh!!! Så efter simningen tröstade jag mig själv lite genom att tända några överblivna vinterljus å fixa grönsaksdipp med ett glas rött till. Och så fotade jag lite med färgaccent, fina saker jag fått av en fin människa!! < 3Och nu skall jag synda å äta en lakustång!

4 kommentarer:

 1. Om man ändå sku ha grönsaksdipp hemma nu! Nu blev jag ju sugen på sånt..Jag ha ätit en hel platta Marabou mint idag, jag tycker ju om choklad men det blev nog liite för myki. Int ens choko e gott i för stora mängder..

  SvaraRadera
 2. Jo d va gott!
  Jag har chokoförbud sen A sluta rök. Men jag får smaka lite om ngn bjuder :)
  Men gud det skulle vara gott att ha en helt egen platta!!! Choklad är välrdens bästa uppfinning!!!

  SvaraRadera
 3. Ja dehär pissvädre, man blir ju nästan deprimera. Käre gud ge oss sol!!!
  Ha en skön helg gumman. Kram

  SvaraRadera
 4. Ja Linda säg int annat! Sol står ganska högt på önskelistan nu just. Nästan lika högt som sommarlov å varma ljusa nätter med vännerna :)

  Hoppas du får en bra helg också!
  KRAM

  SvaraRadera