måndag 3 maj 2010

hippo happo

Var en möhippetur till Vasa över veckoslutet och det var en mycket lyckad hippa som varade i dagarna och nätterna 2. Bruden blev totalöverraskad och vi hade en trevlig helg trots kyla och massa regn.
Fredagens program var lugnare med en tripp tillbaka till tonåren och pyjamasparty. Började lördagen med en ordentlig brunch så vi skulle orka dagen lång. Sen gick vi på stan och bruden prövade på olika yrken. Medan hon var på SPA till Tropiclandia ställde vi i ordning i lägenheten som vi fått låna (värsta 5-rumslyxaren som ägdes av en singelkar!!!). Efter crockin, där en del av oss upptäckte dolda talanger, väntade äkta brudbastu och ännu mer god mat.
Kvällen avslutades förståss på Oliver´s Inn med ännu mera program, god musik och massa svettig dans. En glamourbrud, som missade sin filmpremiär, dansade natten lång.
Söndagen var lite småjobbig, efter en lång och hostande, försenad tågresa var jag hemma igen och dagen har varit tung. Hoppas halsen och rösten reder upp sig snart, småjobbigt att jobba då man knappt kan prata :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar