onsdag 28 november 2012

17 vs 8

På tal om inspiration. Av de 25 inläggen som syns på uppdateringslistan är 17 okommenterade. 
8 kommenterade, oftast med 2. En kommentar (syrran oftast) och ett svar (jag alltid). Ändå påstår statistiken att det är över 100 sidvyer per dag och varje enskilt inlägg har mellan 15-40 läsare. Ni får gärna höra av er också. Bara ni kommenterar något så inspirerar det mig att fortsätta.

Blir ni riktigt ivriga får ni ju gärna presentera er också och berätta varifrån ni är, hur gamla ni är, vad jobbar ni  med, hur hittade ni hit, vad har ni för skostorlek, färg på bilen, favoriträtt och annat väsentligt så jag lär känna er lite bättre! :)

Hej. Haha. Kul. Vad dåligt. Heippa! Rätt åt dig. Fint. Fult. Varför? Vad roligt. Mitt i prick.
Ger er lite tips på vad man kan skriva som går rätt snabbt. Dessutom har jag ingen, mig veterligen, censur på heller?!?

38 kommentarer:

 1. Ja alltså. Om man tänker på hur många kommentarer man kunde ha så känns det lite deppigt! Av mina runt 1000 unika besök per dag, får jag rätt ofta 2-5 kommentarer per inlägg, ibland inga. Man undrar ju vad resten tänker!;)
  Men, så är jag lite slö att kommentera själv ibland (oftast) också! Borde förbättra mig!

  Men jag kan ju berätta för dig nu då att jag har skostorlek 39 och grön bil. Just nu längtar jag mest efter en skruttig bebis, glöggkväll och badtunna, och ett VINGLAS! Jag i ett nötskal! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nå jag kan ju inte direkt skryta med att jag kommenterar så ofta själv heller. Men de bloggar jag läser regelbundet försöker jag alltid kommentera någon gång mellan varven i...Känns som om man alltid borde ha något så klurigt och vettigt att kommentera, fast själv tycker jag det är roligt bara att folk ger sig till känna och skriver hej :)

   Hehe, vi skall åtgärde två av dina längtan inom kort :)

   Radera
 2. Ja visst är det tråkigt med få kommentarer. Det känns ju rätt meningslöst att blogga då. Hur jag hittade hit? Tror att det var antingen från Maricas eller Lindas blogg. Sen började jag förstås läsa din blogg mer flitigt efter bloggträffen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, och du kommenterar lite mellan varven så det är alltid trevligt! :)

   Radera
 3. å ja läser, men kommenterar inte så ofta. fast du ha haft lite besvärlig verifiering.. ha ibland skrivi feil bokstäver tre gangor baket varader å tå ha ja heilt enkelt strunta i att kommenter:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ere sånde verifiering på då? för do ska håx ti skriv in siffrona å, ibland glömmer ja he :)

   Radera
  2. jo, du har nog på verifiering. bokstäverna (å siffrorna ibland) sitter så ihop så man sir int va e e. eller så ere bara ja som ser dåligt:)

   Radera
  3. hmmm, ha int satt d så men e kan händ att d e nån standrad grej man inte får bort i inställningarna om du int e inloggad med ett googlekonto så kanske e automatiskt kommer...men ja VET hur störande de är!

   Radera
 4. Jag läser också din blogg men kommenterar sällan. Och det var din syster som tipsade mej om din blogg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nå jag vet med mig själv också att det är svårt det där att komma sig för :)

   Radera
 5. Och jag läser lite titt som tätt, men är också dålig på att kommentera, tyvärr! Ska skärpa mej! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. vad kul Petra det visste jag inte! :)

   Radera
 6. Hej! Jag e nu som då o tar en titt på vad Titti halder o på me. Min bästa sido je int att kommenter... Keep up the good work! He e kul att läs din blogg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra om det underhåller någon:)
   Känner att det blir lite trögt ibland då man hela tiden måste akta sig vad man skriver och tycker då så många andra tycker så mycket om oss offentliga anställda och sen talas e jo på byyin tå...men sånt e livet på småa inskränkta landsbygdsorter. just to suck it up!

   Radera
 7. Jessica Backman28 november 2012 20:54

  Hejsan svejsan! Jag finns å jer, läser näst intill all inläggen din. E skoj ti sij va ni/du donar me. E dåli på ti kommenter, men he gällder int bara jer, utan i resten åv bloggvärlden å, har alder riktit fått na byrjan..eller na :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja kommentera it heller nån stanns före ja börja skriv själv. kanske kommer mer naturligt då man själv e "in i det", int vet ja :)

   Radera
 8. Å jag kommenterar ju liksom på riktit då jag ser dig två dar i veckan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. D duger som förklaring. Men det är också roligt att få läsa den ibland ;)

   Radera
 9. Hejsan!
  Känner igen mej me Jessica... antar e er na släktfeil ;) läser nu som då... så kul o läsa om vad du/ni har på gång. Fortsätt Så!
  Susann

  SvaraRadera
 10. Jag läser ju också, tittar nog in nu och då men hinner inte alltid kommentera. Tror jag hittade hit via Lindas lantliga. Vad ska jag berätta mera... du känner ju mig :) Ha en fin dag! /Susanna

  P.S ordverifieringen är jobbig ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte hur man får bort den, tyvärr!

   Radera
 11. Jag tittar oxå in titt som tätt :) Ge oss mera bilder från bröllopet och huset :)
  Hälsningar Ella

  SvaraRadera
  Svar
  1. Från huset kom lite idag :)
   Vi har tyvärr inte fått nå foton alls från bröllopet ännu. Några fick jag av Linda som var bara i kyrkan men resten väntar vi med spänning på ännu. Vår fotograf är bosatt i Sverige och har mycket annat på G så de är inte färdigt redigerade ännu.

   Radera
 12. Hej! Jag har också följt dig en tid, tycker du skriver på ett ärligt och roligt sätt. Tänker alltid att jag måste far ti blomstertjänst och köpa yankee ljus då du skrivit om dem men jag kommer mig aldrig dit. :) men nu till lillajul ska det göras! Ha en bra helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut skall du göra det!
   Jag har köpt ett litet kitchen spices för det doftar underbart glöggigt. Hade ett stort i fjol men skall satsa på något av de andra juldofterna som kommit nya i år. Har bara inte fått bestämt mig för vilket ännu...så många goda att välja mellan.

   Radera
 13. Jag läser också nu som då men är en looser på att kommentera! Jag är också nyfiken på bilder från bröllopet och hur ni bor :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heh, jag läser ju också din blogg nästan dagligen men tror inte jag kommenterar nån gång ännu :)

   Radera
 14. Pernilla Pensar30 november 2012 18:29

  Hejsan! Jag läser också din blogg nästan dagligen! :) men som många andra så e int min starkaste sida att kommmentera..Iaf är det intressant att läsa om vad ni doonar med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ju roligt att höra. Alltid kul med nya eller överraskande läsare :)

   Radera
 15. Jag är också inne och kikar lite nu som då! Det är väldigt sällan som jag kommenterar på nån blogg, borde bli bättre på det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det. Man kan bara se sig själv i spegeln. Har lovat mig själv att försöka bli bättre också, lite som den gyllne regeln. Vill du att folk skall kommentera får du väl kommentera själv också :)

   Radera
 16. Hej, faster här! :) Jag läser din blogg alltsom ofta, roligt att se hur mysigt ni har det! Minns inte hur jag hittade hit, men tror att du kanske länkade från Fb en gång?
  Ha det bra!
  Susann

  SvaraRadera
  Svar
  1. kan väl hända att jag länkat där någon gång jo :)

   Radera
 17. Jag brukar läs nu och då, men e usel på ti kommenter, sko va roligt att sii bilder på hur ni bor, verkar ti va en mysig stogo ni ha hitta :) (kåmber jo it me fyr ti kåm å häls på edar) /Githa

  SvaraRadera
  Svar
  1. finns några inlägg i juli tror ja där e finns foton inifrån. do måst lejt i akrivet itt :)
   Utifrån e it e riktigt fädit så ja ha it fota där na. men annas e an bättre live så do får lov å stick de in na i millandagan tå ja har jullov!

   Radera
 18. Jag läser såklart också och slarvar med att kommentera, skyller bristen på kommentarer på iphonen :)
  Puss på dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. hehe, d brukar ja gör på iPad:en å, e går så tröögt att kommunicer å skriv på han :)
   kram

   Radera