tisdag 29 januari 2013

Hustruns plikter blandat med trevligheter.

Min man har sjuk fot. Han har diagnosticerat sig själv med gikt. Jag försökte vara en god hustru och passa upp honom med di verse saftglas osv upp till vinden. Sen då han bara galant går nerför trapporna, ut, ner för mer trappor, nikotinicerar, upp, in å upp igen, då tog mitt hustruliga intresse för uppassning-tjänster slut. Kan man så vill man tydligen. Å nu vill jag istället sticka lite och se på NCIS LA!Annars har vi bara hängt med sköna typer ikväll. Bidragit med vårt stöd till nygamla restaurangen, skrattat, klättrat och rutschat i barnrummet (egentligen vet jag inte om det var någon annan än jag som var dit upp och rutschade) och snackat bort 2h. Mera skönt häng och trevligheter åt folket!2 kommentarer:

  1. Gikt är inte en sjukdom som drabbar unga män:)Och ifall det drabbar äldre män brukar det var tecken på överkonsumtion av livets goda, som öl och vin.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men sedu det här internätet gör var och en till doktorer till husbehov, bara att googla symptomer så har man en diagnos/sjukdom till sig.

      Radera