måndag 18 november 2013

Väckning kl.5

I dag skall jag och ta blodprov kl.8. Man skulle vara vaken 3h före. Hur måndag blir inte det då?!? Försöker fördriva tiden med att sticka en julkula. Mitt sällskap tycker det är en riktigt dålig idé. Vi får väl snart ta oss ut i snålblåsten istället.

Så här såg jag ut i fredags kl.6 på morgonen. Ivrig inför hantverkarmässan. Den var en ännu bättre inspirationskälla i år än förra året. Borde dock vara mer tillåtet att fotografera, man minns ju inget efter en sån inspis-överdos. Köpte lite julklappar, en klänning och lite pysselsaker. Och så stickade jag traktorspår i bussen.

På lördag umgicks jag med locktången 1h och drog sen till Kvevlax. Finfin afton!

Igår tog jag hem frupoäng i mängd och massor genom att först gå med på att se Fast and the Furious ettan och sen frivilligt föreslå att vi också skulle se tvåan :)

3 kommentarer:

 1. Ja va o ti hantvärkarmesson i häljin. Bleiv aningen störd på he tå man föst fråga om man får ta ett foto o fick som svar nej. Sedan fråga ja om dem hadd en heimsido, tå fick man ett visitkort med adräss på ti heimisdon. På heimsidona deiras finns bilder på sama produkter som dem hadd fram på mässon. I don´t get the point?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja lite störande ere no. Å då man sir såde myki på ejn da får man it taji in allt heller. Hitta do na??

   Radera
 2. Jo, ja hitta no na smååt. Suklaatila hadd grymt god handgjord kardemumma choko :)

  SvaraRadera