måndag 16 juni 2014

Att fördriva tiden med annat.

Även om manken imponerade stort på mig med sin uthållighet var vi ju nog tvungna att göra något annat än sola och bada också.
Fish spa. There´s a first for everything. Det kittlade så jag höll på fnissa ner mig först. Jag är jättekittlig på fötterna och det var nära att jag inte klarade av detta. Men efter en stund då jag fnissat klart och slappnade av så gick det bättre. Före halvtimmen var över var det nästan skönt :)

En dag hyrde vi vespa. Vi var tvungna att ta oss till ett apotek eftersom undertecknad glömt sin linsvätska i H.fors. Det gick helt enkelt inte att klara hur många dagar med sol och bad och nätter på utan att få vila ögonen och tvätta linserna mellan. Vi passade på att köra runt lite samtidigt. Mest hotellområden, öken och sandstrand. Hann med ett dopp och lunch på Magic Beach.

Tack Grekland och tack min älskade make för en otroligt skön resa och fantastisk semester!

4 kommentarer:

 1. Ni ser ut att ha haft det skönt. :) Jag är precis som du jättekittlig under fötterna, men klarade också förvånansvärt bra av fishspa när jag prövade det i Puerto Rico för något år sen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hade det helt underbart!
   Jo det var en speciell upplevelse att gå på fishspa.

   Radera
 2. Oj att ni vågade er på fisk spa efter allt som skrivits om det!

  http://www.louiseadolphson.se/?p=16666

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ju härrans tur att vi inte läst något om det före då :)
   Vi är ju vaccinerade och en får ju hoppas att folk med sår eller dylikt inte stoppar ner sina fötter dit så de kan dra på sig någon infektion.

   Radera