söndag 8 februari 2015

Veckan som gått.

Inledde veckan med en två dagars kurs i Tammerfors.
FSL´s kurser är alltid bäst! Ger mycket mer än många av de andra som en är tvungen att åka på ibland.
Samtidigt som jag befann mig där genomgick Albin sin absolut största, och kanske också farligaste, OP hittills och nerverna var på helspänn! Min morfar lyckades samma dag bli påkörd och fick bilen totalförstörd.
Efter det har lilla nöten legat med öppen bröstkorg några dygn pga stora risker. Mosters hjärta värker och att inte kunna göra något för de små liven är otroligt frustrerande och jobbigt. Måste bara ha tilltro till läkare och sjuksköterskorna där långt borta.

Tillbaka på jobbet fanns mycket att hinna reda upp på två dagar, många prov att rätta, många möten att gå på, stora pappershögar att jobba igenom och mycket att ställa i ordning och fixa inför imorgon.

Veckoslutet har spenderats i Vasa för att jaga diverse saker till bygget som varken jag eller försäljarna förstått sig på, hehe. Ett Selected by House-party och en hel massa renovering.
Har haft svärföräldrarna till hjälp och golvet är nu inlagt i storstugan (kommer att bli så snyggt!), stockarna är putsade och tvättade i väggar och tak i sovrummet. De sista hålen är skivade och så har vi spacklat och mor städat.
Kan säga att jag är ganska så trött nu. Skall tagga med grillmat inför Skolbotnian som vi skidar i morgon. Hoppas på några minusgrader, bra fäste och bra glid!

2 kommentarer:

 1. Hoppas ni får en bra dag i spåren i morgon!
  /Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Bara att hålla tummarna för vädergudarna nu :)

   Radera