tisdag 24 februari 2015

Vilket veckoslut!

På veckoslutet gick det i rasande fart på bygget. Har tyvärr glömt kameran där så tills vidare får ni nöja er med mobilbilderna :)  Vi hade föräldrar, syskonfamilj, vänner, stora och små som hjälpte och det hände huisigt mycket!

Vi fick grundmålat två varv i båda sovrummen på vinden, stockväggarna blev "limmade" i mitten och grundmålade i vårt sovrum, taken slipades och målades i storstugan och köket där nere, stockväggarna tvättades och "limmades" i storstugan, halvväggen byggdes upp mellan köket och storstugan, golvet lades tillbaka i hallen där uppe, taket började skålas på och isoleras i hallen uppe och i badrummet började väggarna fixas och så fick vi spacklat lite där uppe. Finaste mamma stod på köket och serverade maträtt efter maträtt och svärmor bjöd på grillkorv, kaffe och kaka åt alla 17 pers. Talkoanda när den är som bäst!
Visst är det lite synd att ta bort dessa fantastiska färgkombon med klarblått tak, orangea väggar, neongula lister, ljusblåa dörrar och mörknad panel. Fantastiskt! Lite gråblått kommer vi ju dock att behålla i och med de gamla trägolven och så tror jag faktiskt inte att jag skall måla om dörrarna heller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar