lördag 13 juni 2015

Att få sin vilja igenom.

Än en gång fick maken sin vilja igenom. Idag blev jag tvungen att ta farväl av min fina lilla safir. 4 år, 3 månader och 2 veckor senare lämnade jag tillbaks den. Tackade för god samvaro och fällde en tår. Samt skuldsatte mig några år framöver.

En 3 meter längre och 1 meter bredare stenbumling kom vi hem med. Så känns det än så länge att köra den. Inte alls jag. Lär få byta frissa och sluta shoppa några år tills jag lärt mig parkera, och backa med den. Blir kallsvettig bara av tanken på att få in och ut den i en parkeringsgrotta. En kunde inte tro att jag är innehavare av ett lastbilskörkort. Å andra sidan har jag aldrig varit tvungen att fickparkera en sådan på gatan heller, så har ingen stor nytta av det i detta sammanhang. Som tur är, har jag i alla fall sensorer både fram och bak så jag lär (förhoppningsvis) inte ramma någon de få gånger jag vågar mig ut på egen hand.
Fick en plåtburk med Hyundai-godis som tröst.


Hann en sväng till bygget ikväll också före jag var tvungen att bänka mig framför kungliga bröllopet. Skurade upp badrummet med mor. Så nu är det bara att vänta på inredningen och vattengubbarna så vi kan installera grejerna någon gång!

4 kommentarer:

 1. Känns som överanvändning av ordet en. Vad är det för fel på man, eller jag för den delen, då det ändå gäller dig själv?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du syftar på detta inlägg har jag bara använt det en enda gång som synonym till man/jag och det är i meningen om körkortet. I övriga meningar är det räkneordet eller best. av singularen, till det finns inte så många synonymer att variera med.
   I övrigt brukar jag inte fundera så mkt på vilket av orden jag använder utan blandar dem ganska friskt. Synd om det påtar dig i ögat, men ids int stirra dig blind på det.

   Radera
 2. Om ca ett halvår när du bara behöver fälla ihop vagnen o baxa in den i bilen utan att ta den i små delar. O ha bra rum för hund o andra diverse grejer tycker du nog om den stora fina bilen!
  Susann

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är onekligen sant. Förhoppningsvis har jag hunnit bli van med den då också. Har ju en tendens att backa in i saker och ting ganska ofta även med mindre bilar :) Där hoppas jag sensorerna skall vara till stor nytta!

   Radera