söndag 21 juni 2015

Midsommar 2015


Vi fattade ett beslut att åka till villan över midsommarhelgen. Och det var ett av de bästa besluten vi gjort. Hela aftonen var vi helt ensamma där, och det händer minsann inte så ofta längre. Vädret gjorde ju som väl känt en helomvändning och vi njöt av solen, värmen och lugnet. Grillade i omvarv, badade bastu och satt ute till mitt i natten. Härligt!

Efter morgonpromenaden på midsommardagen blev det bikiniväder. Fatta, bikiniväder! Jag hade inte ens packat ner en kortärmad en gång. Satt ute hela dagen. Prärie-borna kom och vi var samlade hela gänget för en övernattning. Grillade, bastade och spelade kort. Mommo delade ut midsommar-paket till alla snälla barn, Lill-apan fick också ett.


I dag har vi målat och listat lite på bygget. Och så har jag packat. Åker en vecka ner till södra Finland i  morgon och det kommer att bli så fantastiskt med lite semester! Först tumistid med syster, sen tumistid med finisarna från söder, sen tumistid med maken och så avslutar vi med att besöka Sibbo-vargarna. Så ha det gott och hoppas verkligen att sommarvärmen kommer nu efter midsommarhelgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar