måndag 29 juni 2015

Två nätter på Klaus K

 På onsdagen kom maken körande ner till hufvudstaden. Vi möttes upp på Kampen och spenderade en till dag på stan så han fick shoppat ifrån sig lite :)
Sen checkade vi in på Klaus K på Bulevarden. Hade fått två hotellnätter i födelsedagspresent av honom. Älskar att sova på hotell, lakanen, frukosten, lyxen, allt!
Ny kavaj från Jack and Jones och gammal rea-klänning från Halpa-Halli.
Inte lätt att klä upp sig i detta runda tillstånd inte.


 Vi hade badkar!!!
Så likt ett annat pensionärspar sökte vi oss tillbaka till hotellet redan 20-tiden på onsdag kväll.

På torsdagen tog vi det lugnt hela dagen. Mös runt på stan och gjorde absolut ingenting.
På kvällen hade jag en överraskning åt maken. Hade bokat bord till Gaijin. Han blev positivt imponerad och sa att vi absolut måste återvända dit då jag inte är gravid längre så vi kan njuta av alla goda rätter. Servitören frågade i början av kvällen "Do you have any allergies och diets? Except that she´s pregnant?" jättekul. Tyvärr känns det som en allergisk diet ibland då det nu är så himla förbjudet allt gott.På fredagen tog vi siesta efter hotellfrukosten. Checkade ut. Hämtade bilen. Besökte mysiga Café Regatta och gamla saluhallen. Tog en sväng via IKEA i Vanda och landade slutligen i Sibbo.

Sen spenderade vi två nätter i Sibbo hos J&S, åt gott, pratade, tog det lugnt och makarna byggde lite på utsidan.
Nu är vi hemma igen och det är bara bygget som gäller. För nu gott folk är det snart inflyttningsmånad, jag skall flytta i juli. Har jag bestämt :)

2 kommentarer:

 1. Man brukar ju säga att det är kvinnan som skiner extra mycket under graviditeten, men jag tycker att Anders definitivt också har en sån där härlig "pregnant-glow" över sig! :)
  Vilka härliga dagar ni haft..! Kram,Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. hehe, skall meddela honom att du tycker det ;)
   Jo, vi hade en alldeles fantastisk semester!

   Radera