onsdag 10 juni 2015

Huvudvärken

Sysslade med vuxensaker idag. FPA. Försäkringar. Ansökningar. Blanketter. Offerter. Ifyllningar. Och jag blir alltid lika uppgiven och trött och får huvudvärk. Kommer aldrig att bli vuxen i det avseendet. Inte klara av att fylla i en blankett rakt upp och ner utan att behöva ringa samtal och fråga vad meeeeenar ni med det här egentligen. Det värsta är då man ansöker saker via nätet så kommer man ju sig inte vidare då om man inte har varje litet mellanslag och decimaltecken på rätt ställe. *krokodiltårsgråter och sliter mitt hår* 
Skulle verkligen behöva en personlig assistent som sköter sådant åt mig! Sen i slutändan sitter jag där med mina offerter och förstår absolut ingenting av kurvorna och uträkningarna och förmånerna och så tar jag ändå det som är närmast, mest bekvämt eller samma företag/bolag/bank som tidigare.

Verkligen välinvesterad tid och så vidare.

Det regnar idag, igen. Blåser. Perfekt handarbetsväder. Råkade visst vara och köpa garn till två nya projekt idag. Fast jag inte skulle påbörja något nytt. ÅHÅ!

OCH min sockerbelastning var ok, får fortsätta med min glassdiet hela sommaren. Thänk Gaad!

2 kommentarer:

 1. Du är nog inte ensam om att tycka det är besvärligt med FPA s blanketter. Handarbetsprojekt får man inte för många av! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tänk att det skall kännas så svårt varje gång man skall fylla i något åt dem.
   Hehe, nä det är ju bra att ha flera att byta om med så man inte tröttnar på sina handarbetsprojekt :)

   Radera