söndag 1 november 2015

Ett veckoslut i hemmets lugna vrå

Det har vi haft detta veckoslut. I går var det blää-väder. Bestämde mig för att baka två satser småbröd till dopet. Skulle vara effektiv och grädda dem båda samtidigt. Nåh, gissa nu sen vilken sats som är av glutenfritt mjöl. Argh! I och med att de jäste ut så mycket blev de ju inte direkt tjocka och hållbara heller. Men jag lär så länge jag lever.I dag har det varit lite bättre väder och jag har hängt med räfsan och löven hela eftermiddagen. Nu då det är november behöver man väl inte smyga med glöggen längre?!?? Hade sett så framemot en kopp då jag kom in och var lite småfrusen. Blev dock en besvikelse denna gång, smakade illa och jäst. Kontrollerade datum och det hade gått ut i början av året, köpte flaskan i onsdags. Bra där byabutiken! Gissar de ställt fram det som lämnade från förra säsongen, dåligt att inte se över datum före. Men i morgon är en ny dag och då skall vi handla mera, och kontrollera datum. Mums mums!


Kvällen fortsätter i samma lugna tempo. Skall slänga lite kött i ugnen och tända tio ljus och bara mysa med min dotter då hon behagar vakna.

2 kommentarer:

 1. Räfsa inte löven. Onödigt jobb + alla näring försvinner bort. Kör över dem med åkklipparen på våren. Går i ett nafs å näringen återbördas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset!
   Måste bara försöka komma över att det ser så råddigt ut då tills snön kommer :)

   Radera